Quantcast Crafting Window default filter - EQ2Interface
EQ2Interface.com
Search Downloads


Go Back   EQ2Interface > General Discussion > Request

Reply
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Unread 03-11-2020, 12:08 PM
Sigrdrifa Sigrdrifa is offline
A Griffon
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Jan 2006
Server: Crushbone
Posts: 123
Default Crafting Window default filter

Someone was asking in the EQ2 forums if it was possible to have the crafting window open focused to "Recently Crafted" instead of "Unfiltered".

I looked at eq2ui_tradeskills.xml but I didn't see anything that looked helpful, but I thought I'd ask the more skilled folks if it's even possible.
Reply With Quote
  #2  
Unread 03-11-2020, 04:33 PM
Darqwood's Avatar
Darqwood Darqwood is offline
A Griffon
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 514
Default

Seems like I remember this being asked before, and I tried some tricks to get the Recently Crafted list to show up when you open the window. The dropdown changes, but the page does not. It requires a click of the mouse after the window has opened. This is something that the developers should be able to change, as long as the code doesn't require the entire list to be populated (the "unfiltered" setting) upon first loading up the recipe list.


.
Reply With Quote
  #3  
Unread 03-11-2020, 06:58 PM
Sigrdrifa Sigrdrifa is offline
A Griffon
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Jan 2006
Server: Crushbone
Posts: 123
Default

Quote:
Originally Posted by Darqwood View Post
Seems like I remember this being asked before, and I tried some tricks to get the Recently Crafted list to show up when you open the window. The dropdown changes, but the page does not. It requires a click of the mouse after the window has opened. This is something that the developers should be able to change, as long as the code doesn't require the entire list to be populated (the "unfiltered" setting) upon first loading up the recipe list.


.
I'm pretty sure it takes its sweet time loading up all your recipes. In the last several weeks, if I hit the dropdown and select my BoL filter too quickly, it doesn't "see" the recipes that it should. I have to wait a few second for the whole recipe list to be initialized.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:34 AM.


Our Network
EQInterface | EQ2Interface | WoWInterface | LoTROInterface | ESOUI | MMOUI